Posts by bgnet

Week van Het Nieuwe Werken

okt 23, 2011
Nog geen reactie
De week van het nieuwe werken in november is natuurlijk ook bij BGNet te volgen. Loop even binnen of maak on-line contact.

Maak van “Het Nieuwe Werken” geen werk.

mrt 11, 2011
Nog geen reactie

Het Nieuwe Werken?

Wij zijn als een van de eerste organisaties bezig geweest met het werken op afstand, nu ook wel Het Nieuwe Werken genoemd.  De naam hebben we niet verzonnen en vele organisaties hebben dan zelf een eigen definitie ontworpen voor Het Nieuwe Werken. Een quote van Microsoft:
Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger. En wordt de organisatie productiever.

Werknemers zien wel wat in het nieuwe werken

feb 25, 2011
Nog geen reactie
Het enthousiasme van ondernemers voor flexibel en mobiel werken neemt toe. In anderhalf jaar tijd is de animo van 8,4 naar 16,6% gestegen. De eigen persoonlijke ervaring van ondernemers speelt hierbij een rol; het nieuwe werken wordt als eventuele efficiency verbeteraar beschouwd op het moment dat ze hun persoonlijke weerstand tegen nieuwe technologie die flexibel en mobiel werken mogelijk maakt, overwonnen is. Dit komt naar voren uit onderzoek van het Leefritme Kenniscentrum `Efficiënt Ondernemen`. Het belangrijkste aspect met 35% vinden de ondernemers efficiency, gevolgd door mensgerichtheid, veiligheid, duurzaamheid en connectiviteit. Over het algemeen vindt de helft van alle werknemers flexibel werken belangrijk. De implementatie van verschillende praktische punten die flexibel en mobiel werken mogelijk maken, is echter nog een discussiepunt. Maar 17% van de ondernemers vindt flexibele werkplekken van belang. Het onderweg werken mogelijk maken, krijgt slechts van 29% ondersteuning. Mobiele telecommunicatiebedrijf Vodafone heeft het Leefritme Kenniscentrum mogelijk gemaakt. Dit onderzoekinstituut doet onderzoek naar het leefritme van Nederland. Vodafone heeft ruim 4,9 miljoen klanten in Nederland en wereldwijd heeft de Vodafone Group 343 miljoen eigen en gedeelde klanten. Bron: Profnews
  • Hosted oplossing

    Een eigen infrastructuur , maar centraal in een datacenter ondergebracht. Kijk dan naar de volledig beheerde datacenteromgeving van BGNet.
  • Ergonomisch werken?

    Kijk op onze Ergonomiewebsite met welke accesoires u nog effectiever gebruik kan maken van ICT.

  • Recente Tweets

    • Twitter feed loading...
  • Twitter feed loading...